X Voorscholen - Voorschool-Dagverblijf

Voorschool-Dagverblijf

Kindercentrum Mercator

Vespuccistraat 25, 1057 CK Amsterdam
Informatie en inschrijven: 020-6166999
Website: www.partou.nl

Kindercentrum Mercator bestaat uit een kinderdagverblijf met drie groepen van maximaal 12 kinderen van 0 tot 4 jaar. En een voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Iedere opvanggroep heeft twee pedagogisch medewerkers. Ook werken er groepshulpen, die huishoudelijk werk doen en helpen bij activiteiten. Voor speciale activiteiten zoals sport worden specialisten ingehuurd. 
Op kindercentrum Mercator werken we met het voorschoolse programma Kaleidoscoop. Dit programma stimuleert kinderen zelfstandig keuzes te maken. We zetten dit programma voort op de naschoolse opvang zodat ook de iets oudere kinderen hier baat bij hebben.

Meer

De Sneeuwbes

Arubastraat 14, 1058 VE Amsterdam
Telefoon: 020 - 515 81 71        
Email: sneeuwbes@akros-amsterdam.nl
Website: www.akros-amsterdam.nl

De Sneeuwbes bestaat sinds 1988 en is gevestigd in een voormalige kleuterschool aan de Arubastraat.
De groepsruimtes zijn ruim en licht. Er zijn 4 babygroepen en 3 peutergroepen. Achter het kinderdagverblijf ligt een ruim, afgesloten binnenterrein. Voor de kinderen is er een spannende speelplaats met veel groen, een overdekte zandbak en een glijbaan. Voor de baby’s is er een apart speelhoekje. Van de herfst tot het voorjaar is een muziek- en bewegingsprogramma voor kinderen dat door o.a. door studenten van het conservatorium wordt verzorgd. Daarnaast is de Sneeuwbes deelnemer van de KinderKunstroute Postjesbuurt.

Meer