X Voorscholen en Kinderopvang - Voorschool

Voorschool

Voorscholen in De Baarsjes
“Jonge Amsterdammers starten op de voorschool”.
Een goede start is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Op de voorschool speelt en leert uw kind samen met andere kinderen.
Voor wie?
De voorschool is bedoeld voor peuters van 2,5 jaar tot 4 jaar. Er wordt gewerkt met een speciale methode die ook door de basisschool wordt gebruikt, zo wordt de overgang van voorschool naar basisschool voor uw kind gemakkelijker.
De voorschool: leuk en leerzaam voor alle kinderen.
De voorschool is ideaal voor kinderen die thuis weinig Nederlands spreken. Op de voorschool wordt de ontwikkeling van uw kind goed gevolgd. Er is regelmatig overleg met u en er wordt van u verwacht dat u ook actief meewerkt aan de ontwikkeling van uw kind. Dat kan door thuis met uw kind samen boeken te lezen, spelletjes te doen en door de ouderbijeenkomsten te bezoeken. Uw kind gaat 4 ochtenden of middagen naar de voorschool, waar op iedere groep twee goed geschoolde leidsters zijn.
Op 10 basisscholen in De Baarsjes is een voorschool. Ook in uw buurt is vast een voorschool te vinden; hieronder vindt u de namen en adressen van de voorscholen:
Vanaf 1 januari 2009 zijn de voorscholen gratis is voor alle kinderen.
Voor meer informatie en adressen klik HIER